Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

30 DAGARS
ÖPPET KÖP

FRI FRAKT VID
ORDER ÖVER 500:-

3 MÅN
SERVICE 0 KR

Varukorgen är tom

HEM / CYKLAR / Elcykel / Eloise

Märke Crescent
Modellår 2020
Färg Svart
Storlek 51cm

ELoise är en sportig elhybrid, fullt utrustad för snabb pendling i alla väderförhållanden. När systemet startar tänds de vita siffrorna upp och visar batteriets status, valt effektläge och hur långt du kan cykla innan det är dags att ladda. Din återförsäljare ställer via körstilsväljaren in cykeln så att den driver på ett sätt som passar din cykling. Med en knapptryckning väljer du sedan vilket läge du vill använda, precis som du väljer bland växlarna.

Effekten från motorn är tillräcklig för att du ska kunna tackla hård motvind och branta backar utan att bli andfådd, men snart märker du också hur mjukt och följsamt EGOING-systemet arbetar. Sensorer gör att kraften automatiskt anpassas efter dina tramp, vilket gör accelerationen behaglig men kraftfull. Du väljer själv hur mycket kraft du vill jobba med.

Batteriet är semiintegrerat i ramen. Skärmar, pakethållare och belysning är standard. De 10 växlarna och de effektiva hydrauliska skivbromsarna gör Eloise till en snabb, bekväm och tålig pendlarhoj som klarar det mesta, och hjälper dig att på ett smart sätt göra detsamma.

Märke Crescent
FÄRGER Svart Matt RAMTYP Unisex RAM Aluminium ANTAL VÄXLAR 10 VÄXELREGLAGE Shimano® Deore® BAKVÄXEL Shimano® Deore® BROMSAR Hydraulisk skivbroms. Shimano BR-MT201® VEVPARTI EGOING 44T 170mm med roterande kedjeskydd STYRSTAM Del av styre

Förslag till dig

Hittar du inte det du söker eller behöver du extra hjälp?

BESÖK OSS HÄR

NORRKÖPING
FINSPÅNGSVÄGEN 27

mån-fre 9-18       lör 10-14

011 - 13 30 91

                                info@hagacykel.se

LINKÖPING
VÄRINGAGATAN 7

mån-fre 10-18       lör 10-14

013 - 12 91 30

                                lkpg@hagacykel.se

NYKÖPING
BRUNNSGATAN 3

Butiken är stängd tills vidare

011 - 13 30 91

                               info@hagacykel.se