Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

30 DAGARS
ÖPPET KÖP

FRI FRAKT VID
ORDER ÖVER 500:-

3 MÅN
SERVICE 0 KR

Varukorgen är tom

HEM / CYKLAR / Hybridcykel / City 501

Märke Nishiki
Ram material Aluminium
Färg Svart
Ramstorlek 18

Ram / Gaffel
Vi har jobbat för att cykeln ska bli så lätt som möjligt, helt enkelt för att det ska bli smidigare både när du cyklar och när du ska lyfta eller flytta din cykel. Därför bygger vi våra city-cyklar på lätta aluminiumramar. Även gaffeln är av aluminium vilket sänker vikten ytterligare. Växlarnas vajrar dras inuti ramen. Förutom att det blir väldigt snyggt så skyddas vajrarna också mot smuts, salt och väta vilket gör att växlarna fungerar bättre.

Geometri / Sittställning På våra city-cyklar sitter du bekvämt men får ändå en position på cykeln som ger en effektiv körställning. Tanken är att sittställningen skall anpassas så att det inte är någon höjdskillnad mellan sadel och styre. Då sitter du relativt upprätt men kraften från pedalerna används effektivt och du får komfortabel och rolig cykling. För att uppnå detta är city-cyklarna utrustade med komfortstyre och justerbar styrstam

Växelgrupp Växelgrupp Shimano Acera Shimano Acera är en utvändiga växlar skapade för den aktiva cyklisten. Acera är snabb, enkel och precis, vilket säkerställer optimal prestanda. Dessutom är växlarna extra robusta och kräver minimalt underhåll. Med Acera behöver du inte vara rädd för att pressa din cykel, oavsett tid på året.

Märke Nishiki

Förslag till dig

Hittar du inte det du söker eller behöver du extra hjälp?

BESÖK OSS HÄR

NORRKÖPING
FINSPÅNGSVÄGEN 27

mån-fre 9-18       lör 10-14

011 - 13 30 91

                                info@hagacykel.se

LINKÖPING
VÄRINGAGATAN 7

mån-fre 10-18       lör 10-14

013 - 12 91 30

                                lkpg@hagacykel.se

NYKÖPING
BRUNNSGATAN 3

Butiken är stängd tills vidare

011 - 13 30 91

                               info@hagacykel.se