Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

30 DAGARS
ÖPPET KÖP

FRI FRAKT VID
ORDER ÖVER 500:-

3 MÅN
SERVICE 0 KR

Varukorgen är tom

HEM / TILLBEHÖR / Barnsitsar / Feva Star barnsits

Feva Star barnsits fästes på ramen på de flesta cyklar för vuxna, du behöver ingen pakethållare utan kan fästa den på din MTB eller LVG cykel. Med Feva star barnsits går barnet från att vara en passiv passagerare till att vara med mer aktivt på cykelturen. Barnet ser vad som händer och du själv kan alltid titta framåt för en säkrare cykling.

Med Feva Star seat lär sig barnet mer om cykling från föräldern redan som liten och tränar upp balansen och koordinationen. Detta gör också att han/hon lär sig att ta hänsyn till andra cyklister samt bilar och kan t.o.m. lära sig att välja spår då det även går att köra i skogen med barnsitsen.

För föräldrar som aktivt cyklar och vill att barnet ska börja cykla är detta en optimal lösning.

Optimalt för barn 18mån- 4år. Upp till 22 kg.

Sätet väger 753gr.

Innan du tar barnet på en cykeltur, ska du vara medveten om att det finns faror i samband med cykling. Feva Star Seat måste användas förnuftigt och cyklisten måste handla noggrant vid varje tillfälle. Magbälten, vristremmar och fästanordningar måste användas vid varje tillfälle.
Användningen av Feva Star Seat sker på risk av den enskilda cyklisten. Varken tillverkare, importör eller säljare kan hållas ansvarig för olycka, skada eller dödsfall som uppstår vid användning av Feva Star Seat.

Märke Feva

Förslag till dig

Hittar du inte det du söker eller behöver du extra hjälp?

BESÖK OSS HÄR

NORRKÖPING
FINSPÅNGSVÄGEN 27

mån-fre 9-18       lör 10-14

011 - 13 30 91

                                info@hagacykel.se

LINKÖPING
VÄRINGAGATAN 7

mån-fre 10-18       lör 10-14

013 - 12 91 30

                                lkpg@hagacykel.se

NYKÖPING
BRUNNSGATAN 3

mån-fre 9-18       lör  stängt

0155 - 21 94 50

                               nykpg@hagacykel.se