Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

30 DAGARS
ÖPPET KÖP

FRI FRAKT VID
ORDER ÖVER 500:-

3 MÅN
SERVICE 0 KR

Varukorgen är tom

HEM / TILLBEHÖR / Sadlar / Pro Stealth Carbon Svart

Storlek 142mm, 152mm

Kolfibersadel som är skön även när du ligger i bocken. World Tour-proffs har varit med och utvecklat Stealth vilket gör den till en suverän tävlingssadel för cyklister som är flexiga i kroppen. Den korta, styva stommen gör att du får suveränt tryck i pedalerna och kolfiberskenorna gör sadeln riktigt lätt vilket gör att du kan köra effektivt och snabbt på vägarna.

Stealth Carbon är sadeln som ger optimal kraftöverföring i aeroställning, det gör att du kan köra snabbt och med full motivation ända fram till mållinjen. Den korta designen med en stor glipa i mitten gör att du kan pressa i bocken utan att känna smärta eller obehag på känsliga områden. Den korta breda spetsen ger bra stöd och bidrar till att du kan pressa mer watt och den uppböjda formen i bak (tail-up-design) gör att du får ökad kontaktytan med sadeln vilket ger bättre kraftöverföring. Kolfiberförstärkt stomme gör sadeln superstyv vilket gör dig effektivare på cykeln och med stötdämpande EVA-stoppning blir sadeln skön även på riktigt långa tävlingar. När du behöver sitta långt fram på sadeln i branta klättringar, eller när som helst som du pressar riktigt hårt, gör ytskiktet i PU-material att det inte blir friktion mellan byxorna och sadeln så att du lätt kan byta position utan att det tar på krafterna. Styva kolfiberskenor gör dig effektiv på cykeln och håller vikten nere på endast 180 gram.

Märke pro

Förslag till dig

Hittar du inte det du söker eller behöver du extra hjälp?

BESÖK OSS HÄR

NORRKÖPING
FINSPÅNGSVÄGEN 27

mån-fre 9-18       lör 10-14

011 - 13 30 91

                                info@hagacykel.se

LINKÖPING
VÄRINGAGATAN 7

mån-fre 10-18       lör 10-14

013 - 12 91 30

                                lkpg@hagacykel.se

NYKÖPING
BRUNNSGATAN 3

mån-fre 9-18       lör  stängt

0155 - 21 94 50

                               nykpg@hagacykel.se