Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

30 DAGARS
ÖPPET KÖP

FRI FRAKT VID
ORDER ÖVER 500:-

3 MÅN
SERVICE 0 KR

Varukorgen är tom

 

Integritetspolicy

1. Introduktion

Hagacykel i Norrköping AB arbetar för att säkerhetsställa din integritet. Syftet med integritetspolicyn är att informera dig om hur vi behandlar dina personuppgifter.

2. Tillämpningsområde

Denna integritetspolicy tillämpas på de personuppgifter vi samlar in om dig i samband meddina köp, vid besök på våran webbsidor eller via annan kontakt med oss. Notera att integritetspolicyn inte tillämpas på personuppgifter du lämnar till någon av våra samarbetspartners (t.ex. att du klickat på någon länk till någon av våra samarbetspartners). Hagacykel i Norrköping AB tar inget ansvar för den personuppgiftsbehandling som utförs av våra samarbetspartners.

3. Vem ansvarar för dina personuppgifter?

Hagacykel i Norrköping AB, org.nr. 556406-7204, Finspångsvägen 27, 602 13 Norrköping ansvarar i enighet med gällande personuppgiftslagstiftning (inklusive den allmänna dataskyddsförordningen (EU) 2016/679), för de personuppgifter du lämnat till oss. Alla uppgifter som du lämnar till ”vi”, ”oss” eller ”vår” är till Hagacykel i Norrköping AB.

4. Vilka personuppgifter samlar vi in och hur använder vi dem?

Vi samlar in och sparar de personuppgifter du lämnar till oss vid registrering av ditt medlemskap, vid köp online eller i butik, vid besök på våra webbsidor samt vid kontakt med vår kundservice. Vid kontakt med vår kundservice sparar vi den information du lämnar till oss för att vi ska kunna hantera ditt ärende. 

Det skulle till exempel kunna vara fullständigt namn, adress, e-postadress, personnummer, mobilnummer eller betalsätt. Vi sparar även köphistorik och information om hur du använder våra tjänster (exempelvis klick i e-post). 

Vi använder dina uppgifter för de ändamål och baserat på den lagliga grund som anges nedan.

Varför vi använder dina uppgifter:

A. För att kunna hantera din webborder
B. För att kunna hantera ditt medlemskap och ge dig en personlig upplevelse
C. För att kunna hantera kundserviceärenden, reklamationer och garantier
D. För att kunna skicka generella erbjudanden via e-post, sms, post, digitala banners eller sociala medier
E. För att kunna skicka personligt anpassade erbjudanden
F. För att kunna hantera ditt deltagande i tävlingar och event
G.För att kunna göra förbättringar av teknisk funktionalitet, tjänster och produkter
H.För att kunna arbeta med säkerheten på HagaCykel, t.ex. förhindra missbruk eller förebygga, utreda eller avslöja brott

Vår lagliga grund för att behandla dina uppgifter enligt är:

A. Baserat på avtal med dig. Behandlingen är nödvändig för att vi ska kunna uppfylla våra avtalsriktiga förpliktelser gentemot dig.
B. Baserat på avtal med dig. Behandlingen är nödvändig för att vi ska kunna uppfylla våra avtalsriktiga förpliktelser gentemot dig.
C. Baserat på vårt berättigade intresse för att vi ska kunna hjälpa dig vid förfrågningar om våra produkter (kundserviceärenden), på en rättslig förpliktelse (reklamationer) och på vårt avtal med dig (garantier).
D. Baserat på vårt berättigade intresse av att kunna ge befintliga kunder erbjudanden om nya produkter och kampanjer. Vill du inte längre ha erbjudanden från oss kan du alltid avregistrera dig från våra utskick eller välja att sluta följa oss eller blockera oss från sociala medier.
E. Baserat på ditt föregående samtycke. Vill du inte längre ha personliga erbjudanden från oss kan du alltid avregistrera dig från våra utskick eller välja att sluta följa oss eller blockera oss från sociala medier.
F. Baserat på vårt berättigade intresse. I detta fall behövs dina uppgifter för att vi ska ha möjlighet att administrera eller följa upp våra tävlingar och events och ge information om vinnare. Om särskilda tävlingsvillkor förekommer baserar vi behandlingen i avtalet med dig.
G. Baserat på vårt berättigade intresse av att kunna göra uppdateringar av den teknik som gör det möjligt för dig att kunna besöka vår webbplats, använda vår mobilapp eller handla i vår webbshop. Samt för att förhöja kundupplevelsen genom att både förbättra befintliga och utveckla nya tjänster och produkter.
H. Baserat på vårt berättigade intresse av att kunna arbeta med säkerhetsfrågor, t.ex. för att kunna tillhandahålla säkra tjänster som kan förhindra försök till obehörig åtkomst eller olovlig användning av våra tjänster eller erbjuda trygga butiksmiljöer genom kameraövervakning.

5. Hur vi skapar och använder kundprofiler

Generellt sätt använder vi analyser om våra kunders köp och beteenden på gruppnivå. Detta för att kunna förbättra teknisk funktionalitet, tjänster och produkter. Detta menas att vi inte analyserar på individuell nivå.

Om vi skapar kundprofiler på individuell nivå gör vi det endast på medlemmar hos HagaCYkel. Det vill säga att vi analyserar köphistorik och hur du använder våra tjänster för att kunna förstå dina behov och ge den bästa upplevelsen av oss.

6. Hur vi delar dina uppgifter

Vi kommer kunna dela dina uppgifter mellan våra butiker för att tex kunna säkerställa en säker och smidig leverans.

7. Lagring

Allmänt sätt sparar vi dina uppgifter så länge som uppgifterna är nödvändiga för att uppfylla de ändamål som uppgifterna samlades in för. Uppgifterna kan också sparas under den tid som krävs enligt tillämpad lag.

8. För dig som medlem

Är du medlem samlar vi in personuppgifter, i form av adressuppdateringar, från Folkbokföringsregistret. Detta gör vi för att säkerställa att vi har dina senaste adressuppgifter och därigenom underlätta för dig som medlem. Vi sparar dina uppgifter så länge som du väljer att vara medlem hos oss. Väljer du att avsluta ditt medlemskap raderar vi dina personuppgifter, bortsett från uppgifter som är nödvändiga för att uppfylla ändamål A, C, G och H under punkt 4.

9. Dina rättigheter

Om du anser att dina personuppgifter behandlas i strid med gällande lagstiftning har du även rätt att begära att uppgifterna raderas eller begränsas. Du har också rätt att invända mot vår behandling (t.ex. den behandling som baseras på våra berättigade intressen) eller att begära att få de uppgifter som du har lämnat till oss överförda till annan personuppgiftsansvarig (s.k. dataportering).

Dina personuppgifter får inte behandlas för direktmarknadsföring om du motsätter dig sådan behandling. Du har också rätt att när som helst återkalla dina ditt lämnande samtycke. Vi kommer i så fall inte använda dina uppgifter för ändamål som baseras på ditt samtycke. Du har givetvis rätt att återkalla ditt samtycke i förhållande till vissa ändamål t.ex. kan du välja att endast få erbjudanden från oss via sms men inte e-post. Om du vill återkalla ditt samtycke är du välkommen att kontakta vår kundservice (se kontaktuppgifter under punkt 11).

10. Överföring av personuppgifter

Vi överför inte uppgifter utanför EU eller europeiska ekonomiska samarbetet (EES).

11. Kontakta oss

Vårt mål är att alltid ge dig lättförståelig information om hur vi använder dina personuppgifter. Om du fortfarande har frågor om hur vi använder dina personuppgifter är du välkommen att kontakta vår kundservice. 

Tel: 011-13 30 91 

Öppettider:
måndag till fredag 09.00-18.00
Lördag 10.00-14.00

Hittar du inte det du det du söker eller behöver du extra hjälp?

BESÖK OSS HÄR

NORRKÖPING
FINSPÅNGSVÄGEN 27

mån-fre 9-18       lör 10-15

011 - 13 30 91

LINKÖPING
VÄRINGAGATAN 7

mån-fre 9-18       lör 10-15

013 - 12 91 30

NYKÖPING
BRUNNSGATAN 3

mån-fre 9-18       lör 10-15

0155 - 21 94 50