Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

30 DAGARS
ÖPPET KÖP

FRI FRAKT VID
ORDER ÖVER 500:-

3 MÅN
SERVICE 0 KR

Varukorgen är tom

HEM / KUNDTJÄNST / Villkor & information

Villkor och information

Haga Cykel AB följer svenska regler & lagar så att du som konsument kan känna dig trygg

Avtal om köp

När du som kund har lagt din beställning, och den bekräftats av Haga Cykel AB till den e-postadress som du angav vid beställningen, har du bekräftat köpet och därmed accepterad dessa villkor. Genomfört köp innebär att du samtycker till att dina personuppgifter registreras i vårt affärssystem. Du måste ha fyllt 18 år för att handla på Haga Cykel AB:s hemsida. Du kan endast handla hos oss om du har leveransadress i Sverige.

Vi hanterar personuppgifter i enlighet med GDPR. Dina uppgifter används enbart i syfte för att kunna hantera köp, leverera de produkterna som du beställt samt hantera ångerrätten och eventuella reklamationer. Personlig information förmedlas aldrig till tredje part i marknadsföringssyfte om du inte samtyckt till detta. Du rätt att få ut all information vi har kring din person. Du har även rätt att invända mot lagringen och få den borttagen, om detta inte strider mot annan lagstiftning. Kontakta oss om du vill få tillgång till den registrerade informationen vi har på din person.

För att hantera köp i vår e-handel använder vi SVEA som betalningslösning.
Här hittar du info om hur de hanterar personuppgifter.

För att boka transport av köp som genomförs i vår webbshop använder vi oss av DB Schenker. Här hittar du info om hur de hanterar personuppgifter

VI POLISANMÄLER ALLA FALSKA BESTÄLLNINGAR OCH BEDRÄGERIFÖRSÖK.

2 års köptrygghet

Du är givetvis som konsument välkommen att använda vår 2 års köptrygghet. Var du än bor i Sverige. Du som konsument står då för frakten. Det går även bra att utföra alla delar ur 2 års köptrygghet i vilken av våra 3 butiker som helst. Det som ingår i 2 års köptrygghet är: 3 månaders fri service (0 kr), 12 månaders service för 140 kr (ord. 450 kr), gratis arbetskostnad under det första året (ex. om du får punktering så betalar du endast kostnaden av en slang) och under år 2 så är det 30% rabatt på arbetskostnader i våra verkstäder.

Ångerrätt

Har du handlat på Haga Cykel och inom 30 dagar från köptillfället ångrat dig, så kan du byta eller ångra ditt köp. För att ångerrätten ska gälla måste du som konsument kontakta oss INOM dessa 30 dagar från köptillfället. Ångerrätten gäller om varan hålls i oförändrat skick. INGEN ÅNGERRÄTT PÅ REAVAROR. Med undantag för cyklar & motionsutrustning, såsom Crosstrainer, Motionscyklar, Löpband & hemgym etc.

Returer skickas till
Haga Cykel AB
Finspångsvägen 27
602 13 Norrköping

Outlösta paket omfattas INTE av ångerrätten. För beställda men ej uthämtade varor debiteras du som konsument för summan av din beställda vara samt fraktavgiften, tur och retur.

Returfrakt och återbetalning

Om du skulle ångra ditt köp så står du som konsument för returfrakten. Återbetalning sker senast 14 dagar efter att vi mottagit din retur. Återbetalning gäller ej eventuellt erlagd fraktkostnad.

Reklamation och Garanti

Som konsument har du 2 års garanti på Cyklar & gymprodukter. Garanti omfattar fabrikations- och materialfel och gäller själva varan. Inte eventuella följdskador. Som konsument 3 års reklamationsrätt. En reklamation är endast när något är skadat på själva varan, alltså inte normalt slitage. Reklamation till Haga Cykel AB ska göras så snart felet upptäcks. Haga Cykel AB följer Allmänna reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer vid eventuell tvist. Vid godkänd reklamation står Haga Cykel AB för kostnaden utav frakten.

Reklamationer skickas till
Haga Cykel AB
Finspångsvägen 27
602 13 Norrköping

Leverans

Efter mottagen order har vi som målsättning att skicka din vara inom 2-5 arbetsdagar. Vi har som policy att alltid leverera cykeln komplett ihop monterad så att du som konsument kan känna dig trygg. Vi skickar därför cykeln med DB Schenker, väl emballerad för att du så fort och så säkert som möjligt kan hämta ditt paket på närmaste DB Schenker central, eller få det hemlevererat. Undantag för barncyklar upp till 16″ (tum) som köpes i kartong och därmed blir det billigare frakt. Barncyklar är ej monterade. Vad som gäller för cykel som är ”Monterad” är följande: Du som konsument behöver montera pedaler & vrida tillbaka styret. Detta monteras ej på grund av frakten.

Eventuella fel och slutförsäljning i publicerat material

Vi på Haga Cykel AB reserverar oss för att korrigera eventuella fel i produkttext, bilder och priser på hemsidan i efterhand. Bilder på hemsida kan ej garanteras att återge exakt utseende. Vi förbehåller även rätten till prisändring och slutförsäljning utan föregående avisering. Detta kan bero på valutaförändring, prisändring från leverantörer samt tekniskt fel på webbplatsen.

Övriga frågor och synpunkter

Har du en fråga som rör dessa villkor, eller kanske andra frågor och synpunkter? Då är du välkommen att kontakta oss på info@hagacykel.se

Företagets juridiska uppgifter

Haga Cykel AB
Finspångsvägen 27
602 13 Norrköping 

Org.nr: 556406 – 7204

Hittar du inte det du söker eller behöver du extra hjälp?

BESÖK OSS HÄR

NORRKÖPING
FINSPÅNGSVÄGEN 27

mån-fre 9-18       lör 10-14

011 - 13 30 91

                                info@hagacykel.se

LINKÖPING
VÄRINGAGATAN 7

mån-fre 10-18       lör 10-14

013 - 12 91 30

                                lkpg@hagacykel.se

NYKÖPING
BRUNNSGATAN 3

Butiken är stängd tills vidare

011 - 13 30 91

                               info@hagacykel.se